#Tweetrelat #RelatBrossa - Vull Escriure

Anar al contingut

Menú Principal

#Tweetrelat #RelatBrossa

ARXIU CRIDES ESPECIALS > CAP D'ANY 2015 - TWEETRELAT RELATBROSSA
 

Especial Cap d'any 2015
Marató #relatBrossa #tweetrelat

 
VullEscriure - Especial Cap d'any 2015 - Col·labora Fundació Joan Brossa - Marató #relatBrossa #tweetrelat
 

Cada any, la Fundació Joan Brossa organitza una activitat de creació literària al Twitter, del 30 de desembre al 19 de gener, per commemorar la mort i el naixement del poeta. El 2016 l’activitat va girar al voltant de la creació de petits relats, a la qual VullEscriure va sumar-se col·laborant en la difusió i promoció dels textos participants a través del compte de Twitter de @VullEscriure.

Cada dia a les 9 del matí la Fundació Joan Brossa va publicar una instal·lació del poeta a Twitter. A partir de llavors, tots aquells que hi van voler participar van poder piular un text que tingués lloc a l’escenari proposat. Per tant, es donava el títol del microrelat (el títol de la instal·lació brossiana) i el lloc en què succeïa la història i els participants hi afegien el contingut. Les etiquetes amb les que s'havia de piular per sumar-se a l'activitat eren #relatBrossa #tweetrelat.

En 3 setmanes hi van participar 84 escriptors i es van publicar 768 textos. El pdf que podeu visualitzar en aquesta pàgina és el tweetbook que la Fundació Joan Brossa va compilar amb una selecció d'alguns dels tweetrelats participants.

 
 
Tornar al contingut | Tornar al menú principal