VullEscriure.Cat - Registre

En accedir a “VullEscriure.Cat” (a partir d’ara “nosaltres”, “VullEscriure.Cat”, “http://www.vullescriure.cat/forum”), accepteu les condicions legals següents. Si no accepteu totes les condicions legals següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “VullEscriure.Cat”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos. Això no obstant, és recomanable que les reviseu regularment ja que l’ús continuat de “VullEscriure.Cat” després que aquestes canviïn implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “Llicència pública general” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet, el phpBB Group no és responsable de què permet o no en termes de contingut o conducta. Per a més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: http://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, difamatori, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en què “VullEscriure.Cat” està allotjat o qualsevol llei internacional. Si ho feu, és possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si fos necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “VullEscriure.Cat” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “VullEscriure.Cat” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.

Heu LLEGIT i ACCEPTEU les condicions d’ús recollides en l’AVÍS LEGAL de la web. De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que el titular de la web incorporarà les dades facilitades en un fitxer de la seva titularitat, degudament inscrit en el Registre General a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb l’única finalitat de gestionar la participació dels usuaris en els diversos apartats de la web i, addicionalment, de trametre-us el butlletí electrònic de VullEscriure.Cat si així ho escolliu. Els usuaris quedeu informats de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal mitjançant l’adreça de correu electrònic vullescriure@vullescriure.cat. Feu clic a “Avís legal” per accedir al redactat complet amb les condicions d’ús de la web.

 
cron