VullEscriure.Cat


http://www.vullescriure.cat/forum/blog.php?u=2&sid=75d32b2732109edcb8a361b0ea508fe9

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 12 abr. 2018, 7:25 pm ]
Assumpte del bloc:  Sant Jordi ja és gairebé aquí!

.


Us vàrem prometre que els escriptors més prolífics de la web tindríeu una sorpresa durant el mes d’abril… I aquí la teniu! XusMas, Txisky, Storioni, Quin Valiente, montserrat vilaró, Mixa, Maria, Jenni, Iceberg, garbi24, Flordeneu, Ferran, Farners, espilldaurat, deomises, David, Cristinabcn28, Cèlia Roca Martín i Aoi: sou un exemple de constància per haver respost a 12 o més crides durant la temporada. Esperem que us agradi el nostre petit homenatge!

.


Ja hem recollit de la impremta el llibre de Sant Jordi, el recull amb els millors microrelats escrits durant la 6a temporada! Els qui vàreu demanar rebre’l a casa, aviat el tindreu entre les mans (la Quesis s’ha fet un fart de fer paquets i ja els hem portat tots a correus, hehe).

Els qui vàreu dir que el vindríeu a buscar en persona, recordeu que el dissabte 21 us esperarem puntualment a les 11:30 a la presentació oficial del llibre a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (plaça Lesseps, 20-22). Encara no us heu apuntat al dinar? Afanyeu-vos a enviar-nos un correu electrònic (assumpte «Dinar 21 abril») i mirarem si encara som a temps d’afegir-vos a la reserva del restaurant!

.


I parlant de la biblioteca Jaume Fuster, hem actualitzat la web per afegir-hi alguns dels textos que es van escriure durant la «I Jornada d’Escriptura» del passat mes de març. Voleu fer-hi un cop d’ull? Feu clic AQUÍ i descobrireu perquè no és bo sortir sense «paraigua»… Sobretot si cau el diluvi universal (hehe).

.


No podíem acabar aquest post de «gairebé» Sant Jordi sense fer esment a una de les tradicions més arrelades de la web: «La nit de les lletres». El dissabte 28 d’abril, des de les 8 del vespre fins a la 1 de la nit, us esperarem en la nostra tradicional vetllada d’escriptura ràpida: feu clic AQUÍ per descobrir-ne tots els detalls. Aprofiteu aquests dies per descansar els dits i esmolar els vostres teclats!

Ens llegim, escriptors!


Autor:  Teresa Saborit [ dv. 23 març 2018, 1:27 pm ]
Assumpte del bloc:  Dinem?

.


Llibre editat, corregit, maquetat i enviat a impremta: moltes gràcies als 29 mecenes per haver-ho fet possible! Si tot va com està previst, d’aquí a unes tres setmanes tindrem el llibre imprès entre les mans i, a partir del 12 d'abril, el podrem començar a enviar perquè, aquells que hagueu decidit rebre’l per correu postal, el tingueu abans de Sant Jordi.

I els que heu decidit venir-lo a recollir en persona? Els llibres que heu encarregat us estaran esperant puntualment a la presentació que farem el dissabte 21 d’abril a 2/4 de 12 del matí a la Biblioteca Jaume Fuster (plaça Lesseps 20-22, Barcelona).

I parlant de la presentació del 21… Voleu que quedem per dinar després de la presentació? Si la resposta és que sí, envieu-nos un correu electrònic (assumpte «Dinar 21 abril») per saber quants seríem i començarem a buscar un restaurant que sigui bo, bonic i barat a prop de la plaça Lesseps (si en coneixeu algú, afanyeu-vos a dir-nos-ho en el mateix correu!, hehe).

Ens llegim, escriptors!


Autor:  Teresa Saborit [ dv. 16 març 2018, 1:24 pm ]
Assumpte del bloc:  Quines ganes que sigui demà!

.


El que es veu... I el que no es veu! Quines ganes tenim que sigui demà per poder-vos mostrar totes les sorpreses que us hem preparat per la «I Jornada d'Escriptura de VullEscriure»: ens ho passarem de fàbula, escriptors!

.


Per altra banda, el llibre de Sant Jordi ja està en ple procés d’edició! Ja tenim l’índex complet de microrelats que apareixeran en el llibre i hem decidit entre tots la portada definitiva. Oi que fa patxoca? Moltes gràcies per votar! Moltes gràcies Núria Milà per il·lustrar-la!

Índex de microrelats d’escriptors que han respost a 12 o més Crides durant la temporada:

- XusMas: Aquí em quedo (Crida 109) i Passejar, xerrar i riure junts (Crida 118)
- Txisky: La solitud del porter (Crida 112) i Tocat del bolet (Crida 115)
- Storioni: La capsa de galetes (Crida 111) i La mort d'un so (Crida 118)
- Quin Valiente: Gènesi visceral de tot allò que en aquest moment som (Crida 111) i Tradicions perdudes (Crida 119)
- montserrat vilaró: Fortalesa (Crida 114) i La caixa de núvia (Crida 115)
- Mixa: L'illa del foc (Crida 112) i Zèfir (Crida 118)
- Maria: Aquari (Crida 106) i Venjança (Crida 112)
- Jenni: El vol de la papallona (Crida 107) i Bacallà amb ous, panses i pinyons (Crida 112)
- Iceberg: Adéu l'amor, adéu (Crida 108) i L'avi (Crida 112)
- garbi24: L'examen (Crida 106) i L'imprescindible (Crida 116)
- Flordeneu: Un bon dinar (Crida 106) i El cistell de clavells (Crida 115)
- Ferran: Canvis (Crida 105) i La primera vegada (Crida 108)
- Farners: El vell cistell (Crida 115) i Amb intermitències (Crida 116)
- espilldaurat: Mixeta i Blanquet (Crida 109) i Un pont de silencis (Crida 110)
- deomises: Andròmeda (o Eclíptica) (Crida 113) i Cinamoms (o Múltiple) (Crida 115)
- David: Món petit (Crida 110) i Darrers pensaments d’un il·lustre astrònom davant la fi del (Crida 113)
- Cristinabcn28: No saps mai (Crida 110) i Perfum en la foscor (Crida 118)
- Cèlia Roca Martín: El mal camí (Crida 105) i Cel negre (Crida 113)
- Aoi: Revenja-dora (Crida 108) i La granota de l'Indi-Anna (Crida 117)

Índex de microrelats d’escriptors que han respost a 10 o més Crides durant la temporada:

- Rita: Accident a la sèquia (Crida 107) i Supervivència (Crida 118)
- Pocatraça: La dona silenciosa (Crida 106) i Instruccions per a la supervivència (Crida 109)
- Laura: Un negoci familiar (1a part) (Crida 116) i Un negoci familiar (2a part-Les granotes sorpresa del padrí) (Crida 117)
- Glòria: El club (Crida 115) i Ice rose (Crida 118)
- David Salsas: El seu nom és... (Crida 114) i El relleu (Crida 115)
- Colquic lila: Llibertat (Crida 108) i La troballa (Crida 119)
- Aliquatenus: Gel (Crida 106) i Sepultura (Crida 118)

Índex de microrelats d’escriptors que han respost a 5 o més Crides durant la temporada:

- Versus_perduts: Rosa (Crida 118)
- Somnidolç: El lluç (Crida 106)
- Jordi Roig: Ells (Crida 114)
- Isaac: Per això som granotes (Crida 117)
- Corneli Cordill: Carretera secundària (Crida 110)
- Carme: Ingredients (Crida 111)

Si voleu col·laborar en l’edició del llibre, el Verkami continuarà obert fins aquest diumenge 18 de març a la mitjanit: podeu encarregar tants llibres com vulgueu i decidir si voleu que us els enviem a casa o si preferiu venir-los a recollir en la presentació que farem a Barcelona el dissabte 21 d’abril al matí. Aquí trobareu tots els detalls: vkm.is/vullescriure.

Ens llegim!
...

[ Continua llegint ]

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 08 març 2018, 7:31 pm ]
Assumpte del bloc:  El llibre de Sant Jordi ja és aquí!

.
.

.
.

Després de mesos d’escriptura incansable, per fi ja sabem el nom dels 33 autors que participaran al llibre de Sant Jordi 2018 de VullEscriure!

Amb 2 textos: la XusMas, en Txisky, l’Storioni, la Rita, en Quin Valiente, en Pocatraça, la montserrat vilaró, la Mixa, la Maria, la Laura, la Jenni, l’Iceberg, la Glòria, en garbi24, la Flordeneu, en Ferran, la Farners, l’espilldaurat, en deomises, en David Salsas, en David, la Cristinabcn28, Colquic lila, la Cèlia Roca Martín, l’Aoi i l’Aliquatenus.

Amb 1 text: la Versus_perduts, la Somnidolç, en Jordi Roig, l’Isaac, l’estel, en Corneli Cordill i la Carme.

Moltes felicitats, escriptors! Des d’ara i fins el dimecres 14 de març a la mitjanit teniu UNA SETMANA per decidir quin del/s text/os que heu escrit durant la temporada voleu que apareguin en el llibre de Sant Jordi: podeu incloure la versió original del relat (tal i com el vàreu publicar a la web en el seu moment) o podeu enviar-nos una versió reescrita si hi ha alguna cosa que us agradaria millorar (en aquest cas és MOLT IMPORTANT que el text revisat que ens envieu continuï complint amb l’enunciat de la Crida a la qual el vàreu presentar, sobretot paraula obligatòria i extensió, ja que en cas contrari no el podríem donar com a vàlid i no el podríem incloure en el recull). Demà us enviarem per correu electrònic l’autorització que ens heu de retornar signada per poder participar en el llibre de Sant Jordi: aprofiteu el mateix correu de resposta per enviar-nos el/s text/os que hagueu decidit incloure en el recull.

I a on podreu comprar els llibres? A través de la plataforma Verkami! Hem activat una campanya de micromecenatge que mantindrem activa durant 10 dies, fins el diumenge 18 de març. A través de la plataforma podreu encarregar tants llibres com vulgueu i decidir si voleu que us els enviem per correu postal certificat o si preferiu veniu a recollir-los en persona en la presentació que farem a Barcelona la setmana abans de Sant Jordi (He dit «presentació»? Més detalls d’aquí a uns dies, hehe). Estigueu atents al twitter: us anirem informant de totes les novetats… I és possible que us demanem alguna opinió ;).

Per acabar, volem aprofitar per fer un reconeixement especial als 10 autors que han respost a TOTES les crides de la 6a temporada de VullEscriure. Storioni, Mixa, Maria, Jenni, garbi24, Flordeneu, Ferran, Farners, deomises i Aoi: sou un exemple de constància! Vosaltres, junt amb la resta d’autors que han respost a un mínim de 12 crides (XusMas, Txisky, Quin Valiente, montserrat vilaró, Iceberg, espilldaurat, David, Cristinabcn28, Cèlia Roca Martín), rebreu una «sorpresa» durant el mes d’abril.

Moltes gràcies a tots per haver-nos acompanyat durant tota la temporada. Ens llegim!


PD. Recordeu que encara us queden unes hores per inscriure-us a la Jornada d’Escriptura del 17 de març a Barcelona: comptem amb vosaltres, us hi esperem!


..

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 08 març 2018, 10:29 am ]
Assumpte del bloc:  ÚLTIM DIA d’inscripcions! Apunta’t a la Jornada d’Escriptura ;)

.


Oh, no! S’han acabat les Crides de la 6a temporada! La Quesis està plorant pels racons només de pensar que ja no us podrà llegir cada setmana (snif, snif,…).

Però no estigueu tristos: encara ens queden un munt de coses per fer! :D

Per començar: la Jornada d’Escriptura del 17 de març a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona! Avui és l’últim dia d’inscripcions i ho tenim tot a punt de caramel. Us ho deixareu perdre? Apunteu-vos-hi ara mateix! Feu clic AQUÍ, deixeu-nos el vostre nom i un correu electrònic, i us enviarem un e-mail amb les instruccions per formalitzar la inscripció.

De debò, amb el cor a la mà: ens faria molta MOLTA (MOLTÍSSIMA!) il·lusió tenir l’oportunitat de poder-vos desvirtualitzar i hem preparat un MUNT de sorpreses perquè la Jornada sigui un esdeveniment únic i irrepetible: després del 17 de març no us tornareu a mirar un paper en blanc de la mateixa manera (i fins aquí podem llegir: per descobrir la resta haureu de venir a la Jornada :mrgreen:).

I també ens queda el llibre de Sant Jordi! Però per saber més coses sobre aquest punt us haureu d’esperar a les 8 del vespre, quan la Quesis publicarà l’últim vídeo que hem preparat per acomiadar la 6a temporada: estigueu atents a les vostres pantalles ;)

Apunteu-vos a la Jornada d’Escriptura del 17 de març a Barcelona!

Ens llegim, escriptors!
.

Totes les hores són UTC

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org