VullEscriure.Cat


http://www.vullescriure.cat/forum/blog.php?u=2&sid=4ec7674edbd583e919993636782d4d78

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 16 nov. 2017, 2:32 pm ]
Assumpte del bloc:  Falta un mes i mig per Nadal!

.


Tot a punt per activar la Crida 108 que publicarem aquest vespre! Heu vist la fotografia dels cabells daurats que encapçala aquest post? Creieu saber quin conte apadrinarà la crida d’aquesta setmana? Voleu una pista?

«Hi havia una vegada un home i una dona que vivien sols i tristos, ja que no tenien fills, fins que, per sorpresa, la dona va quedar embarassada. La casa en la que vivien tenia a la paret del darrere una finestreta que donava a un magnífic jardí, en el que creixien magnífiques flors i plantes, però estava rodejat d'un mur alt i ningú gosava entrar-hi, ja que pertanyia a una bruixa poderosa i temuda a tot arreu. […]»

Mentre esperem l’enunciat de la Crida 108, l’intercanvi de comentaris de la Crida 107 ja està obert. Si us hi heu inscrit, teniu fins dimecres de la setmana que ve per llegir i comentar com a mínim 2 textos: un que us ha assignat la Quesis i un altre de lliure elecció. AQUÍ trobareu els comentaris «Somriure» i AQUÍ els comentaris «Trencaclosques».

Per últim… Estem donant voltes a una «idea de bombera»… Per Nadal… Sou escriptors de VullEscriure i teniu algun llibre publicat? Envieu-nos un correu electrònic i us explicarem què estem pensant ;)

Ens llegim, escriptors!
.

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 09 nov. 2017, 1:59 pm ]
Assumpte del bloc:  Aquesta setmana… Toquem fusta!

.


«Doncs, senyors, això era... —¡Un rei! —diran de seguida els meus petits lectors. Doncs no. Això era un tros de fusta, un tronc d'aquests amb els què a l'hivern s'encenen les estufes i xemeneies per escalfar les habitacions. El cas és que aquest tronc va anar a parar cert dia al taller d'un vell fuster. El fuster va agafar la destral per començar a treure-li l'escorça i desbastar-lo, però quan anava a fer el primer cop, va sentir una veueta molt fina, molt fina, que deia amb accent suplicant: —No! No em piquis fort! […]»

Tot a punt per activar la Crida 107 que publicarem aquest vespre. Ja sabeu quin conte l’apadrinarà? A les 8 ho descobrim!

L’intercanvi de comentaris de la Crida 106 ja està obert. Si us hi heu inscrit, teniu fins dimecres de la setmana que ve per llegir i comentar com a mínim 2 textos: un que us ha assignat la Quesis i un altre de lliure elecció. AQUÍ trobareu els comentaris «Somriure» i AQUÍ els comentaris «Trencaclosques».

Ens llegim, escriptors!
PD. Si teniu Twitter, envieu-nos un tweet amb el vostre nom d’usuari perquè us puguem seguir ;)
.

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 02 nov. 2017, 12:38 pm ]
Assumpte del bloc:  Espectacular inici de temporada: 28 escriptors!

.


Un goig i una alegria llegir els textos que heu escrit els 28 escriptors que heu decidit participar a la primera Crida de la 6a temporada de VullEscriure. Als repetidors: benvinguts un any més! Als nous autors: una plaer conèixer-vos!

Dos aspectes tècnics abans de res:
1) En les pròximes Crides, quan publiqueu el vostre text, escriviu si us plau el títol al camp «Assumpte» (el títol no és obligatori, però fa que els relats siguin més fàcil identificar, hehe). Moltes gràcies!
2) Si teniu Twitter, envieu-nos un tweet amb el vostre nom d’usuari perquè us puguem seguir ;)

L’intercanvi de comentaris ja està obert. Si us hi heu inscrit, teniu fins dimecres de la setmana que ve per llegir i comentar com a mínim 2 textos: un que us ha assignat la Quesis i un altre de lliure elecció. AQUÍ trobareu els comentaris «Somriure» i AQUÍ els comentaris «Trencaclosques».

A les 8 del vespre s’activarà l’enunciat de la Crida 106. Des de llavors tindreu una setmana per escriure el vostre temps i publicar-lo a la web. Heu fet un cop d’ull al peix que us vam deixar com a pista la setmana passada? Ja sabeu de quin conte es tracta? A les 8 ho descobrim!

Ens llegim, escriptors!
PD. Voleu una altra pista per descobrir quin és el conte que apadrinarà la Crida d’aquesta setmana? Aquí teniu un fragment de la versió original que us explicarem a partir de les 8: «Enllà enllà de la mar, l'aigua és tan blava com el blauet més blau, i tan clara com el cristall més clar; però és molt pregona i, si molts campanars fossin amuntegats l'un damunt de l'altre, no podrien pas arribar des del jaç de la mar fins a la superfície de l'aigua. És allà baix de tot que viu la Gent de la Mar. [...]»


.

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 26 oct. 2017, 4:03 pm ]
Assumpte del bloc:  Primera Crida de la 6a temporada!

.


Avui a les 8 del vespre: inici de la primera Crida de la 6a temporada!

Potser mai com ara no havíem necessitat tant les paraules per expressar el que està passant. El conte clàssic que apadrina la primera Crida d’aquest any no podria ser més animal, però a voltes hi ha animals amb més ànima que molts éssers humans. Som aneguets? Gallines? Gats? Gossos furiosos?

Teniu fins dimecres de la setmana que ve, 1 de novembre, per escriure el vostre text i publicar-lo a la web. Recordeu de dir amb una postdata al final del propi text si voleu participar o no a l’intercanvi de comentaris que obrirem la setmana que ve i, en cas que sigui així, digueu si us voleu apuntar a l’intercanvi de comentaris «Somriure» o «Trencaclosques».

Si teniu dubtes sobre com funcionarà la 6a temporada, feu clic AQUÍ. Si encara no us heu registrat, us podeu inscriure en AQUEST enllaç.

Benvinguts a la 6a temporada.

Ens llegim, escriptors!


.

Autor:  Teresa Saborit [ dg. 22 oct. 2017, 6:09 pm ]
Assumpte del bloc:  Benvinguts a la 6a temporada de VullEscriure!

.


En l’enquesta que hem publicat al twitter per saber si volíeu que tornéssim… El «sí» ha guanyat amb un 97% dels vots. Donant resposta al mandat democràtic: Comencem! (hehe)

A partir d’aquesta setmana, cada dijous a les 8 del vespre trobareu a la web una nova Crida per escriure: tindreu 7 dies, 300 paraules i la possibilitat de participar en un intercanvi de comentaris. En total, 15 crides setmanals, cadascuna apadrinada per la versió «original» d’un conte clàssic,… I un llibre per Sant Jordi! Voleu saber com funcionarà la 6a temporada? Feu un cop d’ull al vídeo de presentació que us hem preparat!

La primera cita serà el proper dijous, 26 d’octubre, a les 8 del vespre. Si encara no esteu registrats a la web, us podeu començar a inscriure des d’avui mateix. Si voleu estar informats de tota les novetats, us podeu subscriure al butlletí. Si teniu qualsevol dubte, ens podeu enviar un correu electrònic o un missatge al twitter o al facebook i us respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Apunteu-vos-ho a l’agenda: el 26 d’octubre, a les 8 del vespre, primera Crida de la 6a temporada de VullEscriure. Ens llegim, escriptors!


.

Totes les hores són UTC

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org