VullEscriure.Cat


http://www.vullescriure.cat/forum/blog.php?u=2&b=29&sid=fa0fc67cbe5633a705f9ae70a812ecb3

Autor:  Teresa Saborit [ dg. 30 set. 2012, 2:31 pm ]
Assumpte del bloc:  «Tres mil sis-cents caràcters», publicat a Núvol.Com (Tere SM)

Publicat originalment el 5 d'agost del 2012


Heu sentit a parlar de Núvol.Com? És un diari digital de cultura que es va llençar a la catosfera ara no fa ni mig any. Són més petits que nosaltres! Jeje. Però que siguin petits de temps, no significa que siguin petits de format. Amb el poc temps que porten, ja han publicat un munt de notícies interessants i, aquest estiu, s'han atrevit a proposar el seu primer premi literari: el Premi Núvol de Contes.

El termini per enviar textos era fins el 25 de juliol i cada aspirant podia enviar un màxim de tres relats. L'objectiu era publicar una selecció dels millors contes durant el mes d'agost i proclamar el guanyador a principis de setembre. Algú els va titllar d'excés d'optimisme per esperar rebre'n com a mínim 31, però a Núvol.Com estan tan satisfets de la resposta massiva que ha tingut la iniciativa, que han decidit publicar tots els textos presentats, tres per dia.

Aquesta matinada han publicat el que els hi vam enviar des de VullEscriure.Cat. Si hi voleu fer un cop d'ull, el trobareu fent clic al següent enllaç: «Tres mil sis-cents caràcters». Esperem que gaudiu de la lectura!

I vosaltres? Us han publicat algun text aquest estiu? Feu-nos-ho saber: ens encanta rebre bones notícies!


Totes les hores són UTC

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org