VullEscriure.Cat


http://www.vullescriure.cat/forum/blog.php?u=2&b=261&sid=28bc745287ad4c1c206e688c7ac9c267

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 02 març 2017, 7:30 am ]
Assumpte del bloc:  Aquesta setmana… William Shakespeare!

.


Romeu i Julieta, Otel·lo, El rei Lear, Hamlet, El somni d’una nit d’estiu, Macbeth, Tot va bé si acaba bé,… L’obra d’aquest autor del segle XVI és inacabable. La Crida d’aquesta setmana de la Fàbrica de Paraules està inspirada per un dels grans mestres de la literatura universal. Lectura: «El mercader de Venècia» de William Shakespeare. Teniu fins dimecres per descobrir l’enunciat de la Crida 102 i escriure el vostre text!

Els qui us vàreu inscriure a l’intercanvi de comentaris en respondre a la Crida de la setmana passada ja podeu començar valorar els textos dels vostres companys. Aquí trobareu l’enllaç directe als comentaris «Somriure» i aquí l’enllaç als comentaris «Trencaclosques».

Per acabar, tinc una gran notícia per compartir: m’han convidat a participar al «Me Suenan Tus Letras» del mes de març! «MeSuenanTusLetras», organitzat per l'Ignacio J. Borraz (escriptor de VullEscriure)​, és una trobada d’amants de les lletres que es reuneixen un cop al mes al «Jamming Lounge» de Gràcia​ (Barcelona) per gaudir de les paraules i la música.

L’esdeveniment en el que participaré el pròxim 9 de març començarà a 2/4 de 8 del vespre amb la secció «What the book?», en la qual conversarem sobre el llibre «Els llops ja no viuen als boscos» (XI Premi 7lletres 2016) i sobre les meves iniciatives com a dinamitzadora literària: VullEscriure​ (aquesta web!), «La Llibreta Vermella» (Premi al Millor Blog de Creació Literària Vila de Lloret 2016), les «200 muses» (top 10 ebooks més venuts en català a Amazon durant la vigília de Sant Jordi 2016), etc. A més a més també hi haurà dos concursos de microrelats, una secció d'escriptura en directe durant 7 minuts amb algun «repte» addicional i una Jam Microliterària amb micròfon obert perquè tothom qui ho vulgui pugi a l'escenari a llegir les seves creacions.

Apunteu-vos-ho a l’agenda: dijous 9 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al Jamming Lounge de Gràcia (carrer Vallfogona, 23, Barcelona)! Si voleu aprofitar l’avinentesa per aconseguir un exemplar dedicat d’«Els llops ja no viuen als boscos» o de les «200 muses», digueu-m’ho i us en portaré exemplars.

Ens llegim, escriptors!
PD. Vols participar a VullEscriure? Registra’t a la web, fes clic a «Com funciona» i respon a la Crida d’aquesta setmana. Ens llegim!

.

Totes les hores són UTC

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org