VullEscriure.Cat


http://www.vullescriure.cat/forum/blog.php?u=2&b=255&sid=75e403939374cdfcb90ee0ed816fbe27

Autor:  Teresa Saborit [ dj. 09 feb. 2017, 4:37 pm ]
Assumpte del bloc:  A la recerca de la gran balena blanca!

.


La vida al mar és complicada. I si al mar hi afegim un vaixell amb una tripulació pintoresca i la persecució d’una enorme balena blanca, la situació es pot convertir en insostenible. La Crida d’aquesta setmana de la Fàbrica de Paraules està inspirada per una obra que té un dels inicis més famosos de la literatura: «Digueu-me Ismael». Aquesta setmana respon a la Crida… «Moby Dick» de Herman Melville! Teniu fins dimecres per descobrir l’enunciat de la Crida 99 i escriure el vostre text!

Els qui us vàreu inscriure a l’intercanvi de comentaris en respondre a la Crida de la setmana passada ja podeu començar valorar els textos dels vostres companys. Aquí trobareu l’enllaç directe als comentaris «Somriure» i aquí l’enllaç als comentaris «Trencaclosques».

Moltes felicitats a en David Salsas i a la Somnidolç per superar el llindar de les 5 Crides: us heu assegurat un text en el llibre que publicarem per Sant Jordi! Molts ànims a tots els escriptors que esteu a una sospir d’arribar als 15 textos escrits!

Moltes gràcies a tots per les vostres paraules.

Ens llegim, escriptors!
PD. Acabes de descobrir la web de VullEscriure i vols participar a la 5a temporada? Benvingut! Si respons a un mínim de 5 Crides encara ets a temps de guanyar un lloc per participar en el llibre que publicarem per Sant Jordi: registra’t a la web, fes clic a «Com funciona» i respon a la Crida d’aquesta setmana.

.

Totes les hores són UTC

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org