VullEscriure.Cat


http://www.vullescriure.cat/forum/blog.php?u=2&b=223&sid=5edaa0fd617680dae473e8d211e34cd7

Autor:  Teresa Saborit [ dv. 11 març 2016, 10:40 am ]
Assumpte del bloc:  Primera autora amb el 100% del seu repte superat!

«Ho haveu vist?!» La Quesis està súper contenta! El recompte de paraules mostra que ja hi ha una autora que ha teixit el 100% de la seva teranyina (Mixa: moltes felicitats!) i que a més a més n’hi ha un bon grapat que freguen i superen el 80% (bt_yolanda, Corneli Cordill, deomises, Floral, neuspagess, Pocatraça, Somnidolç, Laura, Carme, Mati: tan sols us falta una última empenta!).

Si tot continua com fins ara, hi haurà un munt de teranyines ufanoses el 31 de març a les 10 del vespre i sereu una bona colla els escriptors teixidors que rebreu una invitació per participar a les proves de mestre! L’ebook que publicarem per Sant Jordi espera amb delit les vostres paraules.

Per tal que pugueu continuar teixint a bon ritme, la Quesis acaba d’activar un nou teler de minicrida: 71 Minicrida «Univers». I si… La NASA et truca perquè formis part de la primera tripulació que viatjarà fora del sistema solar? I si en passar pel costat de Júpiter es talla la comunicació amb la Terra just quan estaves a punt de parlar amb la teva família després que ja hagués estat el torn de tots els teus companys? I si en passar per Neptú sents un desig irrefrenable de menjar xocolata desfeta amb xurros? Escriu un text que respongui a un dels interrogants, a dos o a tots tres!

A més a més del bon funcionament de la Fàbrica de Paraules, la Quesis i jo tenim un altre motiu per estar contentes: falta molt poc pel 21 de març, Dia Mundial de la poesia! Aquest any ens sumem a la iniciativa amb dues activitats.

Per una banda, el proper dimarts 15 de març, a les 20:30, participaré en un recital de poesia al Bar l’Horiginal de Barcelona: «No té barana», amb versos de Joan Margarit, Joan Brossa, Maria Mercè Marçal, Joan Salvat-Papasseit, Anna Gas i Teresa Saborit. Hi esteu tots convidats!

Per l’altra, pel mateix Dia de la Poesia, el dilluns 21, hem organitzat amb la Fundació Joan Brossa una nova marató de #tweetrelat al Twitter: en aquesta ocasió es tractarà de completar versos brossians que figuren al poemari «El dia a dia». Des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, cada hora publicarem versos inacabats que haureu de completar amb les vostres paraules emprant les etiquetes #Eldiaadia i #Tweetrelat. Els millors versos seran impresos i enganxats en un mural que penjarem al Bar L’Horiginal amb motiu de la marató de poesia brossiana que la Fundació Brossa ha organitzat per homenatjar el poeta.

Ens llegim!


Totes les hores són UTC

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org