VullEscriure.Cat


http://www.vullescriure.cat/forum/blog.php?u=2&b=188&sid=dfc770bc848771b6cfca05e10109e655

Autor:  Teresa Saborit [ dg. 14 juny 2015, 4:24 pm ]
Assumpte del bloc:  La paraula que et menjaries a petons

Comença l’especial d’estiu de VullEscriure.

Aquest any, l’especial d’estiu es dividirà en dues meitats: durant l’última quinzena de juny «La paraula que et menjaries a petons», durant la primera quinzena de juliol un #tweetrelat molt especial del qual molt aviat coneixereu més detalls.

Quin és l’objectiu de «La paraula que et menjaries a petons»? Descobrir la paraula preferida dels Escriptors de VullEscriure!

Com? Amb dues rondes de votacions.

1a ronda (del 14 al 21 de juny) - Durant aquesta primera ronda farem una primera selecció de paraules preferides: les cinc que aconsegueixin més vots passaran a la segona ronda. Per votar una paraula caldrà escriure un text que la contingui: podeu votar per tantes paraules com vulgueu, però només un cop per cada paraula; podeu escollir una paraula ja proposada per algú o fer la vostra pròpia proposta.

2a ronda (del 21 al 28 de juny) - Durant aquesta segona ronda escollirem «La Paraula que et menjaries a petons». Com en la ronda anterior, per votar per una paraula caldrà escriure un text que la contingui, però en aquesta ocasió només es podrà votar per UNA de les cinc paraules finalistes.

La paraula que tingui més vots tindrà un paper especial en la Fàbrica de Paraula que la Quesis està construint i que obrirà les portes després de l’estiu!


Ens llegim!


Totes les hores són UTC

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org