COM FUNCIONA - Vull Escriure

Anar al contingut

Menú Principal

COM FUNCIONA

INICIA SESSIÓ BUTLLETÍ MUR FAMA COMPTADOR GRÀCIES QUI SOM E-MAIL NOTÍCIES CAFÈ ARXIU CRIDES
 
 
 

Benvinguts a la 6a temporada! (2017-18)

 

LA CRIDA DE LA SETMANA

Cada dijous a les 8 del vespre trobareu a la web una nova Crida per escriure. En total hi haurà 15 Crides, d'octubre a març, amb una pausa per les vacances de Nadal.


Un cop publicat l’enunciat tindreu 7 dies per respondre a cada una de les propostes, fins el dimecres de la setmana següent. Els textos hauran de ser de 300 paraules (amb un marge de més/menys 100 paraules, segons el comptador de paraules de la web) i hauran de contenir una paraula obligatòria que us direm cada setmana (que podreu adaptar masculí/femení, singular/plural). A més a més, totes les Crides vindran acompanyades per una Minicrida, una dificultat addicional (completament opcional) destinada a tots aquells a qui la Crida se us faci curta.


Una vegada finalitzat el termini, la Quesis validarà que els textos compleixin amb l’enunciat de la Crida d’aquella setmana. Si n’hi ha algun que no compleixi amb les condicions, us donarà set dies perquè ho corregiu. Els textos que estiguin en aquesta situació no podran participar en l’intercanvi de comentaris d’aquella Crida.


Per últim, aquesta temporada totes les Crides estaran inspirades per la versió original d’un conte clàssic! Els contes de sempre, com mai no us els han explicat ;)INTERCANVI DE COMENTARIS


VullEscriure funciona com un grup d’escriptura virtual: una vegada publicat el text de cada una de les crides, teniu la possibilitat de compartir-lo amb la resta d’escriptors de la web per comentar-vos entre vosaltres els textos que heu escrit.


Aquells qui us hi vulgueu inscriure a l’intercanvi de comentaris ho haureu de dir quan publiqueu el text de resposta a la Crida d'aquella setmana (com una post data al final del text) i, un cop finalitzat el termini per respondre a la Crida, tindreu 7 dies (fins el dimecres de la setmana següent) per publicar el vostre comentari.


Haureu de triar quin tipus de comentari voleu intercanviar: «Somriure» (dir només coses bones dels textos a comentar) o «Trencaclosques» (dir una cosa bona i un aspecte que cregueu que es podria millorar d'aquell text).


Tots els inscrits haureu de comentar com a mínim 2 textos dels vostres companys: un que us assignarà la Quesis i un altre de lliure elecció. Estigueu alerta! El text de lliure elecció l’haureu d’escollir entre els escriptors que també s’hagin inscrit a l’intercanvi de comentaris i que hagin escollit el mateix tipus de comentari que vosaltres ;)


La Quesis revisarà tots els textos que responguin a la Crida i, si ho creu convenient, posarà un avís de sensibilitat advertint que cert text pot no ser recomanat per ànimes sensibles. Si us toca comentar un d'aquests textos, i no us sentiu còmodes fent-ho, sou lliures de no comentar-lo, però l'haureu de substituir per un altre dels textos que hagin respost a la Crida d'aquella setmana. L'important és que cada setmana comenteu 2 textos. Si algú s'inscriu a l'intercanvi de comentaris, però no comenta com a mínim 2 textos, no podrà tornar a participar a l'intercanvi fins que no enviï els comentaris pendents.


Sobretot! No volem ni pedanteries, ni grolleries, ni insults: a VullEscriure tots som aprenents d'escriptors amb ganes d’aprendre i millorar :D


LLIBRE DE SANT JORDI


- Aquells qui respongueu a 5 Crides o més tindreu dret a incloure 1 text en el llibre de Sant Jordi.

- Aquells qui respongueu a 10 Crides o més tindreu dret a incloure 2 textos en el llibre de Sant JordI.
- Aquells qui respongueu a 12 Crides o més tindreu dret a incloure 2 textos en el llibre de Sant Jordi i rebreu una sorpresa durant el mes d'abril.

A finals de març, una vegada finalitzi l'última Crida, tindreu una setmana de temps per escollir quins dels textos que heu escrit durant la temporada voleu que s'incloguin en el llibre, bé la versió original, bé una versió reescrita en base els comentaris que us fessin en el seu moment els vostres companys. El llibre es posarà a la venda amb l’objectiu que en pugueu comprar tants exemplars com vulgueu per regalar-lo a amics i familiars el dia de Sant Jordi. Us imagineu poder dedicar el vostre propi llibre el pròxim 23 d’abril? Us fareu un fart de fer dedicatòries! ;)

 
Tornar al contingut | Tornar al menú principal